Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Marine Electronics internetbutik. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Marine Electronics internetbutik.

Pris og betaling:
Hos Marine Electronics internetbutik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort eller bankoverførsel. Du kan også vælge at afhente varen på vores adresse, efter nærmere aftale. Alle priser på Marine Electronics internetbutik er inkl. moms.

Marine Electronics internetbutik krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Marine Electronics internetbutik anses for sket, når du som køber har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller med fragtmand.

Leveringstiden er normalt mellem 1-6 dage afhængig af de bestilte produkter. Er det noget der haster er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail.

Ved levering til Grønland, Færøerne og øvrige udland tillægges de forholdsvise ekstra forsendelsesomkostninger. Der fremsendes faktura på det totale beløb. Der kan ikke modtages betaling fra disse lande med betalingskort, kun ved bankoverførsel. Til lande hvor der kan ske momsfrit salg faktureres uden moms.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt hos Marine Electronics internetbutik overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdato samt årsag til reklamationen til Marine Electronic.

Fortrydelsesret:
Marine Electronics internetbutik yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Ved returnering har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Der tages forbehold for trykfejl og stavefejl.

Betalingskort:
Hos Marine Electronics internetbutik kan du betale med Dankort, Visa, Master og Mobilepay.